Categorie: Nelamurire

Menaj a trois

Sunt fascinat de Alina Gorghiu si Elena Udrea. Nu pot sa ma decid in care ordine. Dezmint din start ca sunt indragostit de ele, dar trebuie sa recunosc ca sunt doua tipe foarte atragatoare si cu mult sex-apeal. Sunt apolitic, asadar, legat de acest aspect, nu pot sa apreciez decat tinutele lor office, care imi starnesc fanteziile. Nu cred ca as putea sa ma indragostesc de ele… sa le iubesc la modul pur, dar as putea sa ador un menaj a trois cu ele. Nu stiu pe care (daca) as neglija-o dintre ele, asta as putea sa descopar doar in momentul dezmatului.

Alina, Elena, vreti si voi sa descoperiti de care as fi mai multumit si satisfacut?

Va pup!

relatie secreta

Nu stiu ce sa mai cred. De 4 luni sunt intr-o relatie cu un barbat cu 18 ani mai mare decat mine, o relatie secreta pentru moment deoarece stim ca familiile noastre nu ar fi de acord, asa zice el. Relatia e ciudata ne-am zis primul te iubesc inainte ca macar sa iesim impreuna, faza e ca serviciul lui era de asa natura incat ne vedeam aproape zilnic acolo, dar nu ne puteam expune si asa se face ca prima iesire a fost cam la o luna si ceva de cand am fost intr-o relatie cu el si plus de asta el locuieste intr-un alt oras din judet la 20km de al meu. Mi-a zis ca ma iubeste ca vrea o familie cu mine de cate ori a avut ocazia doar ca uneori e atat de atent iar alteori nu vorbim cu zilele, am fost la el acasa are casa lui dar in aceeasi curte cu parintii lui, nu s-a ferit nici pe drum cand ne-am intalnit cu niste preteni de ai lui. Desii imi spune ca ma iubeste nu se fereste sa vorbeasca de prietenele lui care sunt multe la numar sau de fostele lui relatii, acum mi-a zis ca vrea sa plece pentru o perioada 2 ani in alta tara si mi-a zis ca el nu se va insura niciodata dar o sa dea numele lui la copiii pe care vrea sa ii aiba cu mine. Nu mai stiu ce sa cred uneori simt ca ma iubeste, alteori parca e un strain. eu il iubesc enorm dar nu pot intelege de ce e asa. I-am oferit libertate, nu incerc sa il shimb, ma chinui sa il inteleg si nu reusesc. Imi e frica ca o sa plece si nu o sa mai revina.

Prima mea dragoste

Mi-e dor de el. A fost prima mea dragoste, adolescentina, neimplinita si ingropata. Pana cand l-am revazut anul trecut in mai la o nunta. …o gramada de sentimente, amintiri, ganduri ascunse, demult uitate au reaparut. Si mi-e dor de tot ce-ar fi putut sa fie, dar n-a fost. Trec zilele si noptile si il visez mereu si de vreo luna ma gandesc mai intens la el ca niciodata. N-am cum sa dau de el, nu stiu deloc pe unde e. As vrea sa stiu ca stie ce-i in capul meu si poate asa m-as linisti si as putea sa-mi continui viata. Dar gandul ca las iar povestea neincheiata a-cine-mai-stie-a-cata oara ma macina mereu… Astept sa treaca, visez cu ochii deschisi, astept sa vad ce va urma…

De ce esti rea?!

A trecut mai bine de o luna de cand ai incetat BRUSC sa-mi spui „te iubesc”. Ai ales situatia cea mai comoda pentru tine, asa spuneai. Ai ales sa ma jignesti in diferite feluri ca sa iti atingi scopul. Ce valoare am pentru tine? De ce trebuie sa jignesti? De ce trebuie sa fi rea? De ce nu am putea discuta omeneste?