Categorie: Nehotarare

Menaj a trois

Sunt fascinat deĀ Alina Gorghiu si Elena Udrea. Nu pot sa ma decid in care ordine. Dezmint din start ca sunt indragostit de ele, dar trebuie sa recunosc ca sunt doua tipe foarte atragatoare si cu mult sex-apeal. Sunt apolitic, asadar, legat de acest aspect, nu pot sa apreciez decat tinutele lor office, care imi starnesc fanteziile. Nu cred ca as putea sa ma indragostesc de ele… sa le iubesc la modul pur, dar as putea sa ador un menaj a trois cu ele. Nu stiu pe care (daca) as neglija-o dintre ele, asta as putea sa descopar doar in momentul dezmatului.

Alina, Elena, vreti si voi sa descoperiti de care as fi mai multumit si satisfacut?

Va pup!

Vreau, dar mi-e frica sa nu regret

Am dat de acest site din pura intamplare… deoarece nu am cu cine sa vorbesc, cui sa ma destainui, cui sa-i plang. Acum 2 luni am cunoscut un baiat, el avand 18 ani eu 15 ani. Da, stiu ca e diferenta. Ne-am cunoscut, ne-am imprietenit si ne-am iubit si inca o facem. El imi bantuie toate visele, toate strazile pe care trec, toate locurile in care ma duc sau ma gandesc sa o fac… ma gandesc la el incontinuu, ba chiar de la o vreme il si visez. Suntem impreuna de 1 luna si 2 saptamani, el e virgin eu sunt virgina, iar el doreste sa faca dragoste cu mine. Si eu vreau, dar mi-e frica sa nu ma lase singura dupa ce vom face dragoste si sa regret amarnic toata viata ce am facut. Deci ce sa fac? Ce ma sfatuiti?

Te vreau inapoi

Tocmai cand credeam ca gata am scapat, ei bine uite-ma din nou aici. exact de unde am plecat. aceleasi probleme si idei idioate, aceleasi dorinte. acelasi ciudat sentiment de care efectiv nu pot sa scap. de ce de fiecare data cand am impresia ca am scapat si te uit, se intampla ceva si iar imi aduc aminte de tine, iar iau foc si iar te vreau ? cand vreodata voi putea sa scap sau sa te am. una din doua. ori asa, ori asa pentru ca sincer, chestia asta ma distruge.