comment 0

M-a facut sa ma simt sexy.

Ar fi trebuit sa fie ceva obisnuit. Eu sa-mi vad de ale mele, la fel si el. Dar nu, trebuia sa ma faca sa-mi pierd mintile. Eu sunt un barbat gay de 25 de ani care are un viitor cumnat obsedat de sex, indiferent de sexul persoanei cu care o face. Pur si simplu el este sexul in carne si oase. Cum m-a atins, mintea mea s-a facut varza si prima mea reactie a fost de a ma ingheta. Nu faceam nici o miscare. Apoi mi-am adus aminte ca el e interzis si, prin urmare, trebuia sa plec cat mai repede de langa el.

Nu m-a atins in treacat. M-a atins asa, cu insistenta si senzualitate. Si-a folosit un picior sa se joace cu piciorul meu sub masa, chiar cand era sora mea cu noi. Prima data mi-am ferit piciorul, gandindu-ma ca voia sa se intinda (ca sa se relaxeze) si ca a dat de picioarele mele din greseala. Dar nu era asa, el chiar voia sa se dea la mine.

Singurul lucru care mi-a placut din toata intamplarea asta este ca m-a facut sa ma simt sexy. Nimic nu se compara cu asta. Dar stiu foarte bine care sunt consecintele incalcarii regulilor nescrise si n-am de gand sa trag ponoasele doar fiindca lui nu-i pasa de ele. Asa ca solutia e simpla: daca va mai indrazni sa se dea la mine a doua oara, ii voi spune clar ca n-am de gand sa intru in jocul lui. El e sexy si ma face sa ma simt sexy. Practic mi-as taia o portie de placere ca sa nu trebuiasca sa sufar mai tarziu. Asa ca o portita exista: va trebui sa gasesc urgent un iubit… si problema e ca el nu vine mai repede…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *