Categories

Vreau razbunare

Vreau sa ma razbun pe toti cei care m-au nedreptati, pe toti cei care au avut tupeul sa ma infrunte. Sunt mai presus de toti cei din jurul meu, sunt egoista, disimulez, ma folosesc de ceilalti, vreau sa moara cu totii.

Tradat cu unul mai batran

Buna dragi suferinzi. Sunt un tanar de 28 de ani care a fost tradat de iubitul lui cu unul mai batran. Ma lasat pentru unul de 50 de ani. A auzit ca are curul mai batatorit, al meu era prea stramt, in 10 ani nu a reusit sa-l largeasca si acum ma paraseste. Nu-mi gasesc […]

E aiurea ca ma-ta se baga

Am stat atata timp impreuna si ne-am iubit enorm de mult, cum eu te iubesc si acum. Probabil ca pe tine te doare in cur si mi se pare aiurea ca ma-ta sa se bage ca o javra in relatia noastra. Ai fost o penibila cu ce mi-ai cerut sa fac, si tu, si tarfa […]

Am cel mai idiot sef

Am cel mai idiot sef din lume. E un cretin, un egoist ingamfat, un stie tot, tot mai prost pe zi ce trece, un orb nedrept si un exagerat fara limite. Incredibil ce tampit poate fi. Sper sa scap de el!

Ce glume ai… idiotule!

Idiotule… ce glume sunt astea… ma macin in fiecare zi langa tine si habar n’ai… imi vine uneori sa-mi lipesc o eticheta pe frunte poate poate oi vedea-o pe aia… esti varza!!

Va urasc!!!

Va urasc!!!!!! m-am saturat sa imi cereti sa va fac tot felul de servicii si apoi tot voi sa faceti nazuri! m-am saturat de rude, de obligatii, lasati-ma naibii in pace!!!

Balloons theme by
Moargh.de