Categorie: Ura

Tradat cu unul mai batran

Buna dragi suferinzi. Sunt un tanar de 28 de ani care a fost tradat de iubitul lui cu unul mai batran. Ma lasat pentru unul de 50 de ani. A auzit ca are curul mai batatorit, al meu era prea stramt, in 10 ani nu a reusit sa-l largeasca si acum ma paraseste. Nu-mi gasesc linistea ce sa fac? Ma gandesc sa devin hetero in semn de razbunare, el uraste femeile. Daca ii voi face in ciuda credeti ca am vre-o sansa sa-l aduc din nou in patul meu?Multumesc.

E aiurea ca ma-ta se baga

Am stat atata timp impreuna si ne-am iubit enorm de mult, cum eu te iubesc si acum. Probabil ca pe tine te doare in cur si mi se pare aiurea ca ma-ta sa se bage ca o javra in relatia noastra. Ai fost o penibila cu ce mi-ai cerut sa fac, si tu, si tarfa aia de ma-ta, pe care nu am putut-o inghiti niciodata (ea cred ca inghite de la cacatu ala cu care e de ii iese pe nas). Si ca de obicei am ajuns iarasi in jocul asta de-a soarecele si pisica dupa ce ti-am facut toate poftele si te-am iubit si te iubesc atat de mult. SUNT SATUL IN PULA MEA DE MIZERIILE ASTEA!!!

…si cu toate ca te iubesc atat de mult, tu mi-ai vorbit de sus, ca tu esti jmechera. Ma pis pe tine si pe ma-ta aia ordinara, sunteti niste pitipoance mascate. NU VREAU SA MAI AM DE-A-FACE NICIODATA CU TINE. ESTI PENIBILA… Nu totul ti se cuvine si sa ti-o zic p-aia dreapta, nici nu esti vreo frumusete sau vreo desteapta. Cand ne-am cunoscut noi, veneai de la mama dracu` pe jos sa ne vedem si acuma daca nu te iau eu cu masina nici nu te sinchisesti sa te misti din casa. Pacat… Pacat. S-a terminat totul si o sa ma suni si eu nu o sa iti mai raspund. Adio A. ai fost sufletul meu.