Categorie: Dependenta

nu vreau sa ma razgandesc

Nu credeam ca ma va durea atat de mult lipsa ta. Parca ma sufoca gandul ca nu te voi mai vedea. Dar… am obosit… Am obosit sa mai astept… Mergi inainte pe drumul tau si nu te uita inapoi, sa nu ma faci sa ma razgandesc cumva, ca nu as suporta sa ma dezamagesti iarasi.

Te vreau langa mine toata viata

Te vreau langa mine toata viata. Simt ca as putea sa te pierd si NU pot suporta asta! Te rog, asteapta sa vezi ca-mi pot implini promisiunile. A fost o iubire cu multe sacrificii, am trecut prin multe, dar te iubesc enorm de mult  stii  bine asta. Nu te pot pierde, esti al meu si pentru familia asta voi lupta. De azi totul se va schimba, eu am gresit mult dar nu va mai fi asa. Te sarut, ingerasul meu drag, sotiorul meu, nu ne-am inselat doar ne-am purtat urat unul cu celalalt, dar nu va mai fi asa… Te vreau langa mine!

Ma gandesc numai la sex.

Incep sa cred ca am o problema. Ma gandesc numai la sex. Nu stiu ce e cu mine. Si nici nu pot sa ma mastrubez. Pur si simplu nu merge. Daca sunt singura, nu are nici un farmec, si acum, de cand sunt solo e groaznic. Nu pot sa ma concentrez la nimic altceva inafara de tot ceea ce tine de sex. Azi noapte am visat ca i-o sugeam unui tip ore intregi, si ce bine era. Imi este asa dor de zilele in care nu coboram din pat si mi-o puneam toata ziua.
Poate sunt bolnava…