Categories

Ce e cu noi?

Ne vedem aproape zilnic. Ne privim si am impresia ca si tu simti ceea ce simt eu. Insa nici unul dintre noi nu face nimic. Probabil ne gandim ca ne complicam vietile. Si totusi… Nu ma pot abtine sa nu te vad intr-o zi.

nu vreau sa ma razgandesc

Nu credeam ca ma va durea atat de mult lipsa ta. Parca ma sufoca gandul ca nu te voi mai vedea. Dar… am obosit… Am obosit sa mai astept… Mergi inainte pe drumul tau si nu te uita inapoi, sa nu ma faci sa ma razgandesc cumva, ca nu as suporta sa ma dezamagesti iarasi.

Te vreau langa mine toata viata

Te vreau langa mine toata viata. Simt ca as putea sa te pierd si NU pot suporta asta! Te rog, asteapta sa vezi ca-mi pot implini promisiunile. A fost o iubire cu multe sacrificii, am trecut prin multe, dar te iubesc enorm de mult  stii  bine asta. Nu te pot pierde, esti al meu si […]

Ma gandesc numai la sex.

Incep sa cred ca am o problema. Ma gandesc numai la sex. Nu stiu ce e cu mine. Si nici nu pot sa ma mastrubez. Pur si simplu nu merge. Daca sunt singura, nu are nici un farmec, si acum, de cand sunt solo e groaznic. Nu pot sa ma concentrez la nimic altceva inafara de […]

Mi-am inselat iar iubitul

Buna. Sunt o tanara de 16 ani. Este pentru a treia oara cand mi-am inselat iubitul, cred ca sunt nimfomana sau ceva de genu. Nu stiu ce sa fac. Voi ce credeti? Oare am vreo sansa de o relatie stabila sau situatia o sa se agraveze?

Sunt dependenta

Stiu ca nu il pot face fericit, in fiecare zi imi propun sa il las in pace… dar parfumul lui… just drives me crazy. Da, recunosc… sunt dependenta de el!!!

Balloons theme by
Moargh.de